Camp Komfortabelt Med Disse Tipsene Og Triksene

Dette landet er fylt med en rekke fantastiske naturreservater og nasjonalparker, men hvert år velger flere mennesker seg å kommunisere med naturen og velge sterile hoteller. Det er på tide å komme tilbake til det grunnleggende, og en morsom campingtur er bare veien å gå. Les videre for tips og tips om hvordan du har det gøy utendørs.

Hvis du har en pjokk, pakke et teppe. Du kan legge den ut på bakken og bruke den som en provisorisk lekeområde. Bring biler, dukker, eller hva eks barnet ditt er i. De kan spille uten å bli for skitten, og du kan instruere dem om at de trenger å holde lekene på teppet for sikkerhets skyld. Dette vil bidra til å holde ting fra å komme altfor spredt ut.

Ta med en plast søppelpose og legge alle dere familiens skitne vaskeri i den. Dette holder elementene fra å blande inn med rene klær. Det gjør også ting praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan bare dumpe ut posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Når du kjøper et telt, må du øve på å sette den opp og ta den ned i hagen din før faktisk camping. Å gjøre dette vil tillate å vite på forhånd at alle deler du trenger er der, og det vil også hjelpe deg å lære riktig oppsett av teltet på forhånd. Det kan redusere frustrasjonen som du kan oppleve å sette opp teltet også.

En stor tabbe som bobiler gjør er at de vil gå tapt på anledningen. Ikke la dette skje med deg. Hvis du er ukjent med det området du camping i, eller hvis du er i et øde område, ikke Stray for langt fra leiren. En bærbar GPS er en utmerket investering hvis du planlegger noen form for villmarka camping eventyr.

Før du tar med hunden din på campingtur, må du venne ham til ideen med litt øvelse i bakgården. Pitch teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller spille i det for en stund. Å ta med en hund kan virkelig legge til moroa med camping, så lenge dyret har vært tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går camping om sommeren, kan nettene bli veldig kaldt ute i naturen. Det er soveposer lovende beskyttelse mot varierende kulde temperaturer; Det er en god idé å velge så lav temperatur som du kan finne.

Se om du kan integrere svømming i campingturen. Når du er ute på camping, er det veldig lett å gå glipp av dusjen hjemme. Ved å ta en dukkert i et basseng, innsjø eller elv, vil du ha det gøy og føle deg ren og uthvilt på samme tid!

Så neste gang du har noen feriedager å nyte, sørg for at du gir air condition og kabel-TV en stor glipp. I stedet velger å nyte å se den naturlige skjønnheten i verden rundt oss. Camping trenger ikke å bety ubehag, men det kan bety mye familiemoro!

BAL-BLOGG