Har Du Ikke Kommet Deg Ut På En Stund? Prøv Camping!

En av de beste måtene å ha det gøy utendørs og nyte alt naturen har å tilby er ved å gå camping. Det er imidlertid ikke nok å bare gå ut i skogen uten å vite hva du gjør. Ved å huske følgende råd, kan din neste campingtur være en å huske.

Vann er svært viktig når du camper. Når du camper på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du bære noen med deg. Hvis du går lange avstander, bør du sannsynligvis bære jodtabletter for å rense alt vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Navigering er nøkkelen når det gjelder camping. Det er viktig å vite hvor du er, og hvordan du kommer tilbake til sivilisasjonen hvis du blir tapt. Ta alltid med et kart over området, og et kompass for å hjelpe deg. Du kan også bruke en utendørs GPS som gir deg navigasjonsinformasjon, samt ytterligere informasjon som høyde.

Når du kjøper et telt, må du øve på å sette den opp og ta den ned i hagen din før faktisk camping. Å gjøre dette vil tillate å vite på forhånd at alle deler du trenger er der, og det vil også hjelpe deg å lære riktig oppsett av teltet på forhånd. Det kan redusere frustrasjonen som du kan oppleve å sette opp teltet også.

La folk få vite hvor gruppen din er på vei. Bare i tilfelle noe skjer med noen av dere, vil du vite at det er folk som vet hvor du er. Dette er et godt forsiktighetstiltak å ta hvis noe skulle skje med campinggruppen din, fordi hjelpen vil være på vei snart.

Ikke vent til mørkets frembrudd for å sette opp leir. Når du reiser i en bobil, finn en trygg parkeringsplass. Når du finner et campingområde, må du sørge for at teltet er plassert på et flatt område som ikke er i nærheten av usikre hyller. Hvis du gjør dette før mørkets frembrudd, kan du bli vant til området rundt deg. Det vil også gjøre det lettere å se hva du gjør, og sparer deg for mye frustrasjon.

Hvis du vil være camping et sted som er veldig langt unna sivilisasjonen, så sørg for at du har fortalt flere mennesker hvor du vil være, samt hvor lenge du har tenkt å bo. Be dem ringe deg den dagen du skal komme tilbake for å ivareta din sikkerhet.

Kjenn klimaet i campingområdet ditt. Du vil ønske å ha de riktige klærne pakket for turen. Å vite hvor kalde nettene blir eller hvor varme dagene er, vil hjelpe deg å kle deg best. Du vil ikke ønske å bli fanget i det store utendørs med utilstrekkelig beskyttelse.

Når du vet hva du gjør, er det mye lettere å ha det gøy på din neste campingtur. Ved å bevæpne deg med noen grunnleggende råd, kan du unngå vanlige feil og bare fokusere på å nyte deg selv. Bare husk tipsene fra denne artikkelen for å ha det gøy camping.

BAL-BLOGG